یادداشت های روزانه (78)

همه حق و باطل به او سنجیده می شود

 شب قدرکه عبادت اش و درک اش به از هزار ماه است دلیلش نزول ملائکه به همراه مراسمی ویژه است که ملائکه به فرمان الهی برپا می دارند و سالگرد نزول قرآن با جلالت و شکوه از طرف حضرت حق تکریم می شود . اگر شب قدر را شب نزول قرآن بدانیم روزغدیر را نزول امامت که همان عدل قرآن و قرآن ناطق است می دانیم . غدیر جایگاه نزول امامت و معرفی انسان قرآنی است . همانگونه که قدر جایگاه نزول قرآن است و شب مراسم افتتاحیه قرآن به روی بشریت است تا قرآن انسانی رونمایی شود ، غدیر هم روز اختتامیه اکمال دین واتمام نعمت دنیایی و مراسم پایانی است که باید گفت : صحنه اصلی نتیجه گیری و دادن مدال قهرمانی به انسان قرآنی که از مکتب قرآن پیامبر فارغ التحصیل شده است . پایان نامه نعمت الهی در مولویت امیرالمومنی متمرکز گردید و امامت اش جامع همه ما کان و مایکون و ما هو کائن شد و این یعنی همه نعم الهی که لا تعد و ولا تحصی است .
امیر المومنین که درصبح گاه غدیر ملبس به کسوت (( من کنت مولاه فهذا علی مولاه)) شد همانند قرآن " میزان " لقب گرفت ، که همه حق و باطل به او سنجیده می شود ، که ملاک و میزان بهشتیان و دوزخیان قلمداد گردید . ورهروان حقیقی امامت اش در شامگاه قیامت تحت مولویت قسیم الجنه و النار او در جنت هم از او جدا نیستند . و متمردین از او به جبر شرائط قیامت در ذیل فرمان او جهنمی خواهند شد.
اگر قرآن جهانی است و پیامبرش رحمت برای همه جهانیان است ، مولویت حضرت که با تنصیص خدا وابلاغ پیامبرجهانی شد، اقتضای رحمت برای همه جهانیان دارد . اما جهانیان هنوز به شانیت دریافت این رحمت خاصه نرسیده اند و همان گونه که از هدایت قرآن که برای عالمیان است همگان برخوردار نشده اند از هدایت مولا امیرالمومنین هم برخوردار نشده اند . به اقتضای جبر زمانه ، بشریت به جایی می رسد که از آبشخور کوثر امامت در دنیا تحت هدایت ثمره وجودی حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام قرار می گیرد و ابواب علوم نبوی به سوی انسانیت گشوده شود و مجهولات بشری معلوم گردد . اگر چه بشر گذشته از این ابواب بهره نبرده و همچنان تشنه لب در تلاشی فراتر از گذشته به دنبال آب حیات است .

از یادداشت های روزانه،  نوامبر ۲۰۱۰